Prof. Dr. Koç sağlık tesislerini inceledi

Seydişehir’de hizmet sunan sağlık tesislerinin değerlendirme toplantıları Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç başkanlığında gerçekleştirildi.

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde sunulan hizmetlerin masaya yatırılması ile başlayan ilçe değerlendirme toplantılarına Seydişehir Devlet Hastanesi’nde yapılan geniş katılımlı toplantı ile devam edildi. Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan Prof. Dr. Koç, aile sağlığı merkezlerinde verilen 1. Basamak sağlık hizmetlerinin önemini vurguladı.

5 YENİ SAĞLIK TESİSİ YAPILIYOR

İlçe Sağlık Müdürlüğü değerlendirmelerinin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi’ne geçen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları burada da hastane yöneticileri, hekimler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Tüm Konya’da olduğu gibi Seydişehir’de de sağlık hizmetleri sunulan sağlık tesislerinin çağdaş standartlara ulaşması adına önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Prof. Dr. Koç, ilçenin kısa zaman içerisinde 5 yeni sağlık tesisine daha kavuşacağını ifade etti.

75 yataklı Seydişehir Devlet Hastanesi ek hizmet binasında sona yaklaşıldığını söyleyen Prof. Dr. Koç, Hastanenin rolüne uygun hizmetleri eksiksiz olarak sunmasının bölge açısından önemli olduğunu belirtti. Prof. Dr. Koç, “Hastane ek bina inşaatımızın tamamlanması ile birlikte hem çalışan memnuniyeti hem de hasta memnuniyeti daha üst seviyelere çıkacaktır” dedi. Prof. Dr. Koç, “Hastane ek bina inşaatımızın yanı sıra ilçemizde 2 adet aile sağlığı merkezi ile 2 adet 112 acil sağlık hizmetleri istasyonumuzun inşaatı da tamamlanmış durumdadır. Kısa bir süre içerisinde taşınma işlemleri başlayacak olan sağlık tesislerimizde vatandaşlarımıza çok daha modern şartlarda hizmet sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Koç, Seydişehir Devlet Hastanesi ek hizmet binasında ve inşaatları tamamlanan ve taşınma işlemleri başlayacak olan yeni sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri