Prof. Dr. Koç sağlık tesisleri inceledi

İlçe değerlendirme programlarına devam eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları Sarayönü ilçesinde bulunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.

Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi ziyaretiyle ilçe değerlendirmesine başlayan Prof. Dr. Koç, görevi başındaki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Salih Zeki Çakırelli’den ilçede sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Koç, aile sağlığı merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarını da ziyaret ederek görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet etti.

Sarayönü Devlet Hastanesi’nin yanında mevcut toplum sağlığı merkezi ile aile sağlığı merkezinin yer aldığı arsa üzerinde Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı hayat merkezi, aile sağlığı merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun bir arada bulunacağı sağlık tesisi inşaatının kısa süre içerisinde başlayacağını ifade eden Prof. Dr. Koç, “Yatırımların tamamlanması ve devlet hastanemizdeki tıbbi cihazların yenilenmesi ile ilçemiz hak ettiği sağlık hizmetlerine kavuşacak ve ilçemiz vatandaşlarına çok daha modern şartlarda hizmet sunulacaktır” dedi. Prof. Dr. Koç, Ladik Mahallesi’nde yapılması planlanan 6 hekimli aile sağlığı merkezi inşaatı için de Bakanlık onayının geldiğini ve proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri