Prof. Dr. Çomaklı Tedavi Gören Çocukları Ziyaret Etti

Atatürk Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversite hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.Prof. Dr. Çomaklı: "23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı, egem...

Atatürk Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversite hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Prof. Dr. Çomaklı: "23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı, egemenliğin ulusta olduğu düşüncesinin kabul edildiği gündür. Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza bu kutlu günü armağan etmiştir. Yarının büyükleri olan çocuklarımıza bugünden değer vermenin dünyadaki ilk nişanesidir bu bayram. Ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştiren bayramlarımızı hakkı ile anlamak, milletçe yaşamak hepimizin görevidir. Bu güzel ve anlamlı günde, üniversitemiz hastanesinde tedavi gören evlatlarımıza belki bir tebessüm, bir mutluluk katarak, tedavilerinde "moral" aşısının da etken olduğu bilinci ile ziyaretlerde bulunduk. Hepsine Cenab-ı Haktan acil şifalar diliyorum, yarınlarımızın emanetçileri çocuklarımızın Bayram’ını en içten duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri