Primer Hastanesi Sağlık Antrenörü Gibi Çalışıyor

Özel Primer Hastanesi Genel Koordinatör Uzman Dr. Nihat Okuducu resmi sponsorluklar yanında amatör spor kulüplerine de her türlü desteği sağlamaya devam ettiklerini söyledi.Özel Primer Hastanesi olarak her alanda sporun ve sporcunun desteklenmesini...

Özel Primer Hastanesi Genel Koordinatör Uzman Dr. Nihat Okuducu resmi sponsorluklar yanında amatör spor kulüplerine de her türlü desteği sağlamaya devam ettiklerini söyledi.

Özel Primer Hastanesi olarak her alanda sporun ve sporcunun desteklenmesini önemsediklerini belirten Okuducu, "Şimdiye kadar Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Şahinbey Belediyesi Voleybol Takımı ve büyük takımlarımıza sponsorluklarımızla birlikte amatör spor kulüplerine ve birçok spor etkinliğine destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehrimizde sağlığın sponsoru olma yolunda lider hastane olma konusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Spor alanında büyük emekleri olan değerli spor yöneticilerine gayretlerine Özel Primer Hastanesi olarak bizimde katkımızın olması bizi mutlu ediyor." dedi.

"Gerek resmi sponsorluklarımız gerekse amatör spor kulüplerine olan desteğimizin her zaman için devam edeceğini bir kez daha yinelemek istiyorum." diyen Okuducu, şöyle devam etti: "Amatör Spor Kulüplerine vereceğimiz destek doğrultusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz ve projelerin kalıcı olmasına önem veriyoruz. Bu projenin görsellikten ziyade kalıcı bir proje olması gerektiğini düşünerek böyle bir çalışma yaptık ve devam ediyoruz."

Çantaları verme törenine Primer Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Dr. Nihat Okuducu ve Başhekim Sedat Özdede katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri