Prandelli'den Tff'ye Ağır Eleştiri: Skandal

Galatasaray'ın teknik direktörü Cesare Prandelli, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında bugün oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde sert açıklamalar yaptı. İtalyan teknik adam farklı bir konuya değinirken, Türkiye Futbol...

Galatasaray'ın teknik direktörü Cesare Prandelli, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında bugün oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde sert açıklamalar yaptı. İtalyan teknik adam farklı bir konuya değinirken, Türkiye Futbol Federasyonu'na yüklenerek, Kayseri Erciyesspor maçının günü ve saatiyle ilgili verilen kararın skandal olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın teknik direktörü Cesare Prandelli, Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalar yaparken, adeta isyan etti. Geçtiğimiz çarşamba günü Arsenal'e 4-1 mağlup olan ve bugün Kayseri deplasmanına giden sarı kırmızılıların çalıştırıcısı durumu, 'Skandal' olarak değerlendirdi.

Prandelli, "Gücümüzü toplayacağımız bir maç. Sinirlerimizi rahatlatmamız gerekiyor. Bugünkü maç bence bir skandal. Şampiyonlar Ligi'nde maç oynayıp 2 gün sonra lig maçına çıkmak skandaldır." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'na mesaj gönderen İtalyan çalıştırıcı, bu durumu daha önce de dile getirdiğini hatırlattı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri