Prandelli: 10 kişi ile yolları ayıracağız

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli devre arasında 10 futbolcu ile yolların ayrılacağını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Ünal Aysal'ın ayrılması sonrasında yeni başkan ile kadro konusundaki düşünceleri ile ilgili konuşacağını söyledi.

İtalyan teknik adam, takımda 32 oyuncunun olduğunu ve bu sayının fazla geldiğini belirtirken, 10 ismin gönderilmesi gerektiğini kaydetti. Bu oyuncuların kim olduğunu açıklamayan deneyimli hoca, ocak ayında 1-2 kaliteli transfer yapmayı planladıklarını da ifade etti.

"1-2 TAKVİYE YAPACAĞIZ"

"Yeni başkanımızla tanıştığımızda yeni programlarımızla ilgili konuşma fırsatı bulacağız. Bana sunulan program, ilk 6-7 ayın ekonomik açıdan fair-play çerçevesinde geçeceğiydi. Ocaktan itibaren takımı geliştirebilmek için ödemeler, yeni futbolcu alımı düşünüyorduk. Yeni başkanla bunları konuşacağız. Teknik proje, takımı geliştirebilmek için sunulan bir şeydir. Bende 32 futbolcu var. Onun için oyuncu sayısını azaltmamız lazım. Çünkü fazladan 10 kişi benim ihtiyacımı görmüyor. Bu 10 kişiyi verdikten sonra 1-2 takviye yapılabilir ve takımın biraz daha gelişmesini sağlayabilirsin."

Bilindiği gibi İtalyan teknik adam Galatasaray'a gelir gelmez Sabri ve Engin Baytar başta olmak üzere birçok ismin üzerini çizmiş ve bu yüzden hem kendisi hem de yönetim büyük tepki almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri