‘Potansiyeli en fazla partiyiz’

Türkiye Partisi Konya İl Teşkilatı, İl Başkanı Erdoğan Çalışkan başkanlığında Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener’i partinin genel merkez binasında ziyaret etti.
 İl Kadın ve İl Gençlik Kollarının yanı sıra, merkez ve taşta teşkilat başkan ve yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Türkiye Partisine katılan yeni üyelere rozet taktı. Tören sonrası katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada yaklaşmakta olan genel seçimlerin Türkiye ve Türkiye Partisi için önemine dikkat çeken Abdüllatif Şener, “Siyasi Partiler var olmak için mücadele verirler. Şimdi biz de aynı mücadeleyi veriyoruz. Başarılı olursak, o zaman yapacaklarımız anlam kazanır” dedi.
Haziran ayında yapılması muhtemel genel seçimler için önümüzdeki sürecin önemine vurgu yapan Şener, “Bundan sonra çok çalışmalıyız. Her yerde, her etkinlikte, her faaliyetin içinde olmalıyız. Türkiye’de Türkiye Partisi’ni bilmeyen, duymayan kalmamalıdır” diye konuştu. Mevcut partiler arasında potansiyeli en fazla olan partinin Türkiye Partisi olduğunu ifade eden Şener, “İçimizde kötü düşünen yok, bölgesel bir parti de değiliz, kimse ile kavgamızda yok. Dolayısıyla seçmenin bize oy vermemesi içinde hiçbir neden yok. Tek yapmamız gereken, çalışmaktır” diye konuştu.
2 kişi ile çıktıkları yolda bugün on binlere ulaştıklarını vurgulayan Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Erdoğan Çalışkan da, “Türkiye Partisi, kendine ve ülkesine inananların partisidir” ifadelerini kullandı. Toplantının son bölümünde ise, İl Kadın ve İl gençlik kolları ile ilçe teşkilat başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri