Potanın yıldızları Konya’da buluşacak

Basketbolda yıldızlar kategorisinde geleneksel olarak düzenlenen Türk Telekom Uluslararası Turnuvası, 1-7 Şubat tarihleri arasında Konyada gerçekleştirilecek.

Konya 100. Yıl Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı Türk Telekom Uluslararası Turnuvası’na Yıldız Milli Takımı yanında Yunanistan, Fransa, İtalya, Slovenya, Polonya, Almanya, Sırbistan olmak üzere toplam 8 takım katılacak. 4’er takımlı 2 grupta oynanacak ilk turda A Grubu’nda yer alan Yıldız Milli Takımı, Sırbistan, Polonya ve Almanya ile mücadele edecek. B Grubu’nda ise Fransa, İtalya, Yunanistan ve Slovenya yer alacak.

Turnuvada grup maçları, 1-3 Şubat 2010, 8’li finaller 5 Şubat 2010, yarı finaller 6 Şubat 2010 ve final de 7 Şubat 2010’da oynanacak. Yıldız Milli Takımı bu yıl yapılan turnuvada Slovenya’yı yenerek şampiyon olmuştu. Grup Maçları’nın programı şöyle: 1 Şubat 2010 A Grubu: Sırbistan-Polonya, Türkiye-Almanya, B Grubu: Fransa-İtalya, Yunanistan-Slovenya, 2 Şubat 2010 A Grubu: Almanya-Sırbistan, Polonya-Türkiye, B Grubu: İtalya-Yunanistan, Slovenya-Fransa, 3 Şubat 2010: A Grubu: Almanya-Polonya, Türkiye-Sırbistan, B Grubu: İtalya-Slovenya, Fransa-Yunanistan.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri