Potanın Perileri ilk 4 dedi

Kader maçında Belarusu devirerek, Kadınlar Avrupa Şampiyonasında çeyrek finale yükselen Potanın Perileri gözünü ilk dörde dikti
Polonya’da düzenlenen Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda ikinci tur son maçında Belarus’u 65-56 yenen ve ikili averaj sonunda E Grubu’nu 4. sırada bitirerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımımız’da büyük sevinç yaşanıyor.

Yarın oynanacak çeyrek final mücadelesinde F Grusu’nu lider tamamlayan namağlup Karadağ’ın karşısına çıkacak olan Potanın Perileri’nde coach Ceyhun Yıldızoğlu, yarı finale yükselecek güçte olduğumuzu söyledi.

Hayal değil

Hedeflerinin Dünya Basketbol Şampiyonası ve Olimpiyatlara katılmak olduğunu belirten Yıldızoğlu, “Biz buradaki her takım ile oynayabilecek güçteyiz. Hedeflerin bir hayal olmadığını gösterdik. Rakibimiz Karadağ’ı çok iyi tanıyoruz. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yıldızoğlu, çeyrek finaldeki rakibin turnuvanın en formda takımlarından biri olduğuna dikkati çekerek, “Rakibimiz turnuvada mağlubiyet almamış Karadağ. Rakibimizi çok yakından tanıyoruz. Onlarla hazırlık maçı yaptığımızda onların en önemli oyuncusu bize karşı oynamamıştı. Şimdi daha çok formdalar ve tam takımlar. Ben oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri