Potanın Kartal’ı top başı yapacak

Trabzon maçı sonrası izine ayrılan Torku Konyaspor Basketbol takımı bugün tekrar top başı yaparak Anadolu Efes maçının hazırlıklarına başlayacak. Kartal’ın yeni transferi Jr Reynold bu maçta forma giyemeyecek

Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden  Torku Konyaspor ilk yarının son maçında Pazartesi günü deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak. Temsilcimizde Trabzonspor maçı sonrası oyunculara verilen izin sona erdi hazırlıklar bugün başlayacak. Ligde 6 galibiyet ve 8 yenilgi ile 13.sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmak istiyor. Daha önce Fenerbahçe ve Karşıyaka gibi Euroleague takımını yenen Konyaspor, Efes’i de yenmek ve ilk yarıyı moralli tamamlamak istiyor.

Torku Konyaspor’un  rakibi  Anadolu Efes  ligde şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alıyor. İstanbul temsilcisi  bugüne kadar oynadığı 14 maçta 11 galibiyet 3 yenilgi alarak ve maç eksiği ile lider Fenerbahçe’nin ardından 2. sırada yer alıyor. Anadolu ekibi Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın ardından alacağı puanla zirveye oturacak. 

REYNOLD FORMA GİYEMEYECEK

Sezonun ilk haftasında oynanması gereken ancak yaşanan terör olayları nedeniyle ertelenen Anadolu Efes maçında Torku Konyaspor’un yeni transferi Reynold bu maçta  forma giyemeyecek. Reynold’un bu maçta forma giyemeyecek olması da  başantrenör Aziz Bekir’in  sahada farklı taktiksel mücadele etmesine neden olacak

 Torku Konyaspor’un  yeni transferi Amerikalı oyuncu JR Reynolds iç sahada oynanan Medical Park Trabzon maçı ile birlikte ilk kez seyircinin karşısına çıktı.  İlk maçını deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne karşı oynayan yabancı oyuncu iç sahada oynanan Trabzonspor maçında da 30 dakika sahada kalarak  5 sayı 2 ribaund 2 asist üretti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri