Potanın Kartalı galibiyet peşinde

Son haftalarda galibiyete hasret kalan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol yarın  sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi  Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol yarın  sezonun 13. hafta maçında  sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi  Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Dev Kartal, ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 3 mağlubiyet aldı. Bir maçı eksik olan Cengiz Karadağ'ın ekibi, 12. haftayı 7 galibiyet ve 4 yenilgi ile 8. sırada tamamladı. Morallerin bozuk olduğu Konyaspor Basket'te gözler  Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak yeniden bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Konyaspor’un rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ligde  aldığı 7 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile 4. sırada yer alıyor.Kocaeli Kağıtspor maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Oğulcan Baykan'ın bu hafta formasına kavuşması bekleniyor. Takımının en skorer ismi olan 24 yaşındaki basketbolcu, deplasmanda oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında el bileğinden sakatlanmıştı. Kağıtspor maçının ilk çeyreğinde sakatlanan yeşil-beyazlı ekibin en önemli isimlerinden Hazer Avcı'nın durumu ise belirsizliğini koruyor.

Türkiye Basketbol Ligi 2020-2021 sezonunda 13. hafta,dün oynanan  Akhisar Belediye Basketbol - Samsunspor   karşılaşmasıyla başladı. Ligde diğer maçların programı şu şekilde:

2 Ocak Cumartesi

15.00 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket - Final Spor

15.00 Manisa Büyükşehir Belediye Spor - Kocaeli BŞB Kağıtspor

15.00 Bornova Belediyespor - Ankara Anadolu Basket

16.00 Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor

17.00 Semt77 Yalovaspor - Nadir Gold İstanbul Basket

17.00 Sigortam.Net - Global Connect Travel Düzce

3 Ocak Pazar

16.00 Budo Gemlik - Mamak Belediyesi

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri