Potanın Kartalı Bursa yolcusu

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol,ligin 19.haftasında Budo Gemlik Basketbol ile deplasmanda karşılaşacak. Gemlik Spor Salonunda oynanacak mücadele saat pazar günü 17.30’da başlayacak.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, ligin 19.haftasında oynayacağı Budo Gemlik Basket maçı için Bursa’ya gitti. Yeşil-beyazlı ekibin yarın Gemlik Spor Salonunda oynayacağı mücadele pazar günü saat 17.30’da başlayacak.

Yeşil-Beyazlılar, ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, hedef bu seriyi Bursa deplasmanında da sürdürmek. Ligde ilk yarıyı kötü kapatan ancak ikinci yarıya iyi başlayan Dev Kartallar, bu çıkışını sürdürerek tekrardan iddialı konuma gelmek istiyor. 1 maç eksiği ile 8.sırada bulunan Konyaspor Basket erteleme karşılaşmasına da Budo Gemlik maçından sonra çıkacak. Oynadığı 17 karşılaşmada 10 galibiyet ve 7 mağlubiyet alan Yeşil-Beyazlı ekibi Bursa’da zor bir maç bekliyor. 15.sırada yer alan Budo Gemlik ligde kalma adına mücadele verirken oynadığı 18 karşılaşmada sadece 5 galibiyet aldı.

Türkiye Basketbol Ligi 2020-2021 sezonunda 19. hafta, Cuma günü oynanan tek karşılaşmayla başladı. Türkiye Basketbol Ligi’nde 19. hafta oynanacak maçların programı şu şekilde:

Yarın

14.00 Mamak Belediyesi - Manisa Büyükşehir Belediye Spor

15.45 Semt77 Yalovaspor - Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket

17.30 Nadir Gold İstanbul Basket - Kocaeli BŞB Kağıtspor

21 Şubat Pazar

14.00 Samsunspor - Ankara Anadolu Basket

15.45 Global Connect Travel Düzce - Bornova Belediyespor

17.30 Budo Gemlik - Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol

22 Şubat Pazartesi

18.00 Sigortam.Net - Akhisar Belediye Basketbol (TRT Spor 2)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri