Pota'da rakip Beşiktaş

Spor Toto Basketbol Ligi’nde hafta içi mesaisinde Torku Konyaspor deplasmanda bu akşam Beşiktaş’a konuk olacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde hafta içi mesaisinde Torku Konyaspor deplasmanda bu akşam Beşiktaş’a konuk olacak. Pınar Karşıyaka’yı evinde 79-77 yenerek kötü gidişe dur diyen yeşil-beyazlı ekip güçlü rakibini de devirmek amacında. Ligde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet alan Torku Konyaspor, Beşiktaş’ı deplasmanda yenmesi durumunda rakibiyle olan galibiyet sayısını eşitleyecek.  Temsilcimizde zorlu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Konyaspor’da maç öncesi Clay Tucker 21,7 ortalama ile yeşil-beyazlıların skor yükünü omuzlarken ligin de sayı lideri olarak dikkat çekiyor. JR Bremer ise 6,2 asist ortalaması ile ön plana çıktı. Sean Williams ise 7.2 ribaund ve 2.8 blok blok ortalaması ile mücadele ediyor.

MAÇ SAAT 19.00’DA

Beşiktaş – Torku Konyaspor Basketbol mücadelesi bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak mücadele Lig TV 2’den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Recep Ankaralı, Mehmet Karabilecen, Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek.

PASTAL: KORKMUYORUZ

Torku Konyaspor Basketbol takım kaptanı Valentin Pastal, rakip ayrımı yapmadan tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını söyledi. Karşıyaka karşısında aldıkları galibiyeti değerlendiren Pastal, “Özellikle evimizde tüm maçları kazanmak istiyoruz. Son haftalarda iyi basketbol oynuyoruz. Karşıyaka gibi güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Artık rakip önemli değil.  Tüm maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Bizde bu potansiyel var. Herkesle başa baş mücadele edebiliriz. Önce Beşiktaş hem de Telekom maçlarından da iyi şekilde mücadele etmek istiyoruz” dedi. Deneyimli oyuncu, Tyrone Brzelton’un takımdan ayrılmasıyla daha çok top paylaşımı olduğunu ve tüm oyuncuların daha iyi performans gösterdiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri