Potada gözler Vestel'de

Selçuk Üniversitesi’nde, iki haftalık aranın ardından yeniden zirveye yerleşmenin mutluluğu yaşanıyor.

Selçuk Üniversitesi’nde tatil bugün sona erecek ve sarı-mavili oyuncular yarın tesislerde toplanarak Vestel maçı hazırlıklarına başlayacak. Öte yandan 2. Lig’de oynayan bir oyun kurucu ile prensipte anlaşıldığı belirtildi

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde, iki haftalık aranın ardından yeniden zirveye yerleşmenin mutluluğu yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında zorlanmasına karşın kazanmasını bilen sarı-mavililerde, bu maç sonrası oyunculara 3 gün izin verildi. Pazar gününü ve dünü dinlenerek geçiren Torku Selçuk Üniversitesi’nde tatil bugün sona erecek. Sarı-mavili oyuncular yarın tesislerde toplanarak Vestel maçının hazırlıklarına start verecek.

Yoğun bir antrenman programı geçirecek olan Torku Selçuk Üniversitesi, cuma günü yapacağı idmanla hazırlıklarını noktalayacak ve kampa girecek. Torku Selçuk Üniversitesi ile Vestel arasındaki maç 22 Aralık Cumartesi günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda saat 16.00’da oynanacak. Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri sporcularla bir görüşme yaparak güven tazelediler. Sarı-mavili yöneticiler yapılan görüşmede, “Sizlere güveniyoruz. Daha iyi olacağınıza ve sezon sonu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dediler.

Sarı-Mavili oyuncular, yöneticilerin bu davranışı karşısında moral depolarken, başarı sözü verdiler. Ayrıca devre arasına yaklaşırken transfer görüşmeleri de hız kazandı. Alınan bilgiye göre 2. Lig’de oynayan ve ismi açıklanmayan bir oyun kurucu ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Sporcuyla yüzde 99 el sıkışıldığı ve önümüzdeki günlerde transferin resmen açıklanacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri