Potada gözler Antalya’ya çevrildi

Basketbol 1. Ligi’nde ilk haftayı galibiyetle kapatan Beysu Konyaspor’da gözler ligin ikinci haftasında deplasmanda oynanacak Antalya Güneşi maçına çevrildi.

Basketbol 1. Ligi’nde ilk haftayı galibiyetle kapatan Beysu Konyaspor’da gözler ligin ikinci haftasında deplasmanda oynanacak Antalya Güneşi maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, bir günlük izin sonrasında 10 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda başantrenör Okan Çevik idaresinde yaptığı antrenmanla başladı. Morallerin yerinde olduğu Beysu Konyaspor, Antalya virajını da geçerek çıkışını sürdürmek amacında.
Yeşil-beyazlı ekibin deneyimli skorer oyuncusu Tayfun Erülkü, sezonun ilk maçında net bir galibiyet aldıklarının belirterek, “Bizim en büyük özelliğimiz hücum. Hücum potansiyeli çok yüksek bir takımız. Finalspor maçında bizi sevindiren en önemli noktalardan biri de savunma yapmaya istekli ve daha hazır bir takım görüntüsü vermemiz. Bu bizim için çok önemliydi. Önümüzdeki hafta Antalya maçını da kazanarak 2’de 2 yapmak amacındayız” ifadelerini kullandı.
Öte yandan sezonun ilk haftasına Konyaspor damga vurdu. Finalspor’u 37 sayı farkla mağlup ederek tarihinin en rahat galibiyetlerinden birini alan Dev Kartallar, ilk haftanın en çok sayı atan ve en az sayı yiyen takımı oldu. Temsilcimiz, böylece averajla ilk haftayı zirvede tamamladı. Geride kalan haftada ayrıca Samsunspor, Sigortam.Net, Bornova Belediyesi Karşıyaka, Kocaeli Kağıtspor, OGM Ormanspor, Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, rakiplerini mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri