Potada final için son maç

Konyaspor Basketbol bugün Play-Off finali için son maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip seride 2-2 berabere olduğu Ormanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 16.00’da oynanacak ve kazanan takım adını finale yazdıracak.

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisinde mücadele eden Konyaspor Basket bugün deplasmanda son maçına çıkacak. Seride 2-2 berabere olduğu Ormanspor ile 5. maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak adını finale yazdırmak istiyor. 3. maçı kazanmak için evindeki şansını iyi değerlendiremeyen Konyaspor Basket Ankara’da oynanacak karşılaşmada şansını sonkez deneyecek. M. Sait Zarifoğlu spor salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Konyaspor Basketbol zorlu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde Süper Lige giden yolda adını finale yazdırmış olacak. Yeşil-beyazlı ekip finale kaldığı takdirde Sigortam.net İTÜ’nün rakibi olacak.

Ankara’daki maçı kazanacaklarını söyleyen Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir: “ Bu maçta dış şut yüzdemiz çok düşüktü. İnşallah cuma günü daha yüksek yüzde ile şut atacağız ve Ankara’daki maçı kazanacağız. Serinin son maçında daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri