Potada devre galibiyetle tamamlandı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı. Futbol takımı ise Selçukspor karşısında 5-1 galip gelerek çıkışını sürdürdü.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı. Futbol takımı ise Selçukspor karşısında 5-1 galip gelerek çıkışını sürdürdü. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı ilk yarının son maçında 68 Aksaray'ı 65-56 mağlup ederken, Futbol takımı ise bu haftaki rakibi Selçukspor karşısında yine 5 gollü galibiyete imza atmayı başardı.

Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi 8. gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı ligin beşinci hafta maçında kendi sahasında 68 Aksaray Belediyesi'ni konuk etti. Rakibi karşısında ilk çeyrekte sayı bulmakta ve savunma yapmakta zorlanan ev sahibi takım ilk çeyreği 11-8 önde kapatmayı başardı. Maçın ikinci çeyreğinin ilk dakikalarında savunma zaafları nedeniyle skor avantajını kaybeden Selçuklu Belediyesi bir ara geriye düştü. Skor avantajını ele geçiren konuk ekip maç için umutlansa da Selçuklu Belediyesi isabetli dış şutları ve sert savunması ile skor avantajını tekrar ele almayı başardı ve ilk yarı 28-24 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de skor üstünlüğünü elden bırakmayan Selçuklu Belediyesi zaman zaman fark azalsa da periyodu 50-43 önde kapatan taraf oldu. Mücadelenin final periyodunda rakip takım maçı kazanmak için tüm gücünü sahaya yansıtırken ev sahibi takım başarılı savunması ve sayı ile noktalanan hücumları ile maçı 65-56 kazanmayı başardı. Selçuklu Belediyesi takımında Cem 5, Barış 6, Eren 7, Argun 9, İlker 9, Kağan 14 ve Onur 15 sayı ile oynadı. Selçuklu Belediyesi Aksaray ekibi karşısında aldığı bu galibiyetle ligin ilk yarısını büyük moralle kapatmış oldu. Selçuklu Belediyesi ligin ikinci yarısının ilk maçına 07 Ocak tarihinde kendi sahasında Antalya ekibi karşısında çıkacak.

 

Futbol da yine 5 gollü galibiyet

 

Selçuklu Belediyesi Futbol takımı geçtiğimiz hafta Beyşehir karşısında aldığı 5 gollü galibiyetin ardından bu hafta Selçukspor karşısında da 5 gollü galibiyete imza attı. Ligin 8. haftasında Selçukspor'u konuk eden Selçuklu Belediyesi rakibi karşısında ilk yarıyı 4-1 önde kapatmayı başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 1 gol daha bulan Selçuklu Belediyesi maçı 5-1 kazanarak çıkışını sürdürdü.

 

Selçuklu Belediyesi futbol takımı ligin 8. haftasında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 14 puan toplayarak ikinci sıraya yerleşti. Selçuklu Belediyesi oynadığı maçlarda rakip kalelere 17 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. Selçuklu Belediyesi ligin 9. haftasında deplasmanda Kulu takımı ile mücadele edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri