Potada Aksaray mesaisi sürüyor

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı ligin dördüncü haftasında 68 Aksaray takımını konuk edecek.

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı ligin dördüncü haftasında 68 Aksaray takımını konuk edecek. Zorlu bir mücadeleye sahne olacak karşılaşma 22 Kasım Pazar günü saat 14.00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak.

Selçuklu Belediyesi geride kalan 3 haftada 2 galibiyet alırken son olarak İstanbul Beylikdüzü takımı karşısında yenilgi ile tanıştı. Mavi beyazlılar 1 galibiyet ve 2 yenilgisi bulunan 68 Aksaray takımını saha avantajını da kullanarak yenmek ve çıkış yakalamak istiyor. Hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Selçuklu Belediyesi takımında oyuncular morallerinin iyi olması en büyük sevinç kaynağı. Selçuklu Belediyesi Gelişim Basketbol takımı ise ligin 3. haftasında yine Antalya deplasmanına çıkacak. Ligde geride kalan 2 haftada iyi maçlar sergilemesine rağmen son çeyreklerde yaşadığı düşüşle yenilgi alan genç takım Antalya da galibiyetle tanışmayı hedefliyor. Antalya da Antalya Palmiye takımı ile Çağlayan Spor Salonunda 21 Kasım Cumartesi günü saat: 19:00 da karşı karşıya gelecek. Antalya Palmiye takımı ligin ilk maçını galibiyetle kapatmayı başaran iki takımdan biri oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri