POST-DER’de Doğan Arısoy güven tazeledi

Post-Der Konya Şubesinin olağan genel Kurulu önceki gün gerçekleştirilirken,mevcut başkan Doğan Arısoy seçime katılan delegelerin tüm oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

Kısa adı “POST-DER” olan Posta Çalışanları Yardımlaşma ve Koruma Derneği Konya Şube Başkanlığının olağan genel  kurulu önceki gün Konya PTT Başmüdürlüğü 5. Katta bulunan  sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan POST-DER Konya Şubesi Olağan genel Kurulunda divan kurulu oluşturuldu. Daha sonra İlk sözü alan Post-Der konya Şube Başkanı Doğan Arısoy “ Bugüne kadar çalışmalarımızda üye arkadaşlarımızın hak ve hukukları her saha ve platformda aramak için çaba gösterdik. Ayrıca yaptığımız sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de üyelerimizin birlik ve beraberliğini sağladık. Bundan sonra da görevimize kaldığımız yerden itibaren en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz“ dedi.

Protokol konuşmalarının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası  gerçekleştikten sonra ise seçimlere geçildi. Mevcut başkan Doğan Arısoy ‘un tek listesi ile gidilen seçimde, katılımcı delegelerin kullandığı oylar sonunda Mevcut Başkan Doğan Arısoy yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi. Seçim sonunda teşekkür konuşması yapan Doğan Arısoy “ Üyelerimizin haklarını ve hukuklarını her sahada kazanmak adına mücadelemizi kaldığımız yerden itibaren  sürdüreceğiz. Katılımlarından dolayı hepinize teşekkür ediyorum “ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri