Popstar Bayhan hastanelik oldu

Popstar yarışması ile ünlenen Bayhan, hastanelik oldu. ‘Ben Burdan Atlarım’ adlı yarışmanın hazırlıklarının antrenmanında 5 metre yükseklikten atlayan Bayhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Popstar Bayhan hastanelik oldu! ‘Ben Burdan Atlarım’ yarışma programının antrenmanında 5 metre yükseklikten suya atlarken boyun travması oluşan yarışmacı Bayhan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

‘Ben Burdan Atlarım’ adlı yarışma programının hazırlıkları için Medyapım çalışanları ve ünlülerden oluşan yarışma ekibi, Samsun’a geldi. Antrenman sırasında 5 metre yükseklikten suya atlarken boyun travması oluşan yarışmacı Popstar Bayhan, özel bir hastanede tedavi altına alındı.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sanatçının tetkik ve kontrollerini yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Murat Nabi Bulut, Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Mustafa Çolak, Bayhan’ın önemli bir sakatlığı olmadığını söyledi.

Hastane çalışanlarına ilgi ve alakaları için teşekkür eden Bayhan “Korkulacak herhangi bir durum yok. Antrenmanlara devam edeceğim ve 12 Nisan da "Ben Burdan Atlarım" yarışmasına katılarak birinci olmak için elimden geleni yapacağım.” şeklinde konuştu.

Popstar yarışması ile bir zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Bayhan, Aşk Çiçeğim, Benim Hala Umudum Var, Bir Aşk Hikayesi, Böyle Ayrılık Olmaz, Dostum Dostum, Dönmem Yeminimden, Gönül, Hasretinle Yandı Gönlüm, Hayal Edemiyorum, Hey Gidi Günler, İstanbul İstanbul Olalı, Kış Güneşi, Sen Karşımda, Seninle Olmak Var Ya, Unutamadım, Vurdum Duymaz, What a Wonderful World? Şarkılarını seslendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri