Popovich: Alba Berlin Maçından Daha İyi Bir Performans Ortaya Koyduk

San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich, Alba Berlin maçından daha iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.NBA Global İstanbul 2014 organizasyonu kapsamında Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından son şampiyon San Antonio...

San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich, Alba Berlin maçından daha iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

NBA Global İstanbul 2014 organizasyonu kapsamında Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından son şampiyon San Antonio Spurs, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nı 96-90 mağlup etti. Ülker Sports Arena'daki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich, Alba Berlin'e son saniye basketiyle 94-93 yenildiklerini belirterek, "Buradaki maçımızı bir önceki maçtan daha iyi oynadık. Genç oyuncularımıza fırsat verme şansımız oldu. Böyle bir ortamda maç yapmanın ne demek olduğunu öğrenmeleri açısından iyi bir deneyim, iyi bir ders oldu." diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic hakkında da övgüyle bahseden Popovich, "Obrodovic ile tekrar görüşmüş olmaktan mutluluk duydum. İstanbul'a daha önce de çok kez geldim ancak her seferinde kültürel anlamda yeni şeyler keşfettim. Burada geçirdiğimiz zamandan çok memnun kaldık." şeklinde konuştu.

San Antonio Spurs'un yıldız ismi Tony Parker ise Fenerbahçe Ülker'in iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade ederek, "Onları epey zorladık." dedi.

Dünya şampiyonasında Fransa Milli Takımı'nda yer almadığının ifade edilmesi üzerine ise Parker, "Bütün yaz oynadım, kendimi iyi hissediyorum. 10 yıl aralıksız milli takımda oynadıktan sonra San Antonio Spurs'e borcum olduğunu düşünüp bu sezon oynamadım." diye konuştu.

Son olarak ise Parker, NBA'deki Türk oyuncuları da başarılı bulduğunu kaydetti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri