Pompalı Tüfekle Etrafa Rastgele Ateş Açtı, Mahalle Halkı Büyük Koku Yaşadı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan bir kişi, mahalle halkına korkulu anlar yaşattı. "Namusumu kimse karalayamaz" diyerek bağıran ve adının Serdar Ö. (39) olduğu öğrenilen şahıs, ilçe emniyet...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan bir kişi, mahalle halkına korkulu anlar yaşattı. "Namusumu kimse karalayamaz" diyerek bağıran ve adının Serdar Ö. (39) olduğu öğrenilen şahıs, ilçe emniyet müdürünün yaklaşık yirmi dakika süren konuşmasının ardından ikna edildi.

Olay, Ereğli 2 nolu Abalı Sokak'ta meydana geldi. "Namusumu kimse karalayamaz" diyerek bağıran Serdar Ö., elindeki pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Korku dolu anların yaşandığı mahallede polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Olası kazaya karşı mahallede trafik akışı kesildi. Sağlık ekipleri de herhangi bir yaralanmaya karşı hazır bekletildi.

Elindeki pompalı tüfekle sağa sola yürüyerek havaya ateş açan Serdar Ö., R. ile H. isimli şahısların yanına gelmesini istedi. Serdar Ö. ile konuşmaya çalışan Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, şahsı, silahı bırakması konusunda ikna etmeye çalıştı. Elindeki cep telefonunu emniyet müdürüne atan Serdar Ö., elindeki tüfeği boğazına dayayarak, sürekli olarak R. ile H. isimli şahısların yanına gelmesini istediğini tekrarladı. Serdar Ö.'nün "Namusumu kimse karalayamaz. Bunu yapanlar cezasız kalamaz" sözlerine karşılık ilçe emniyet müdürü Özgen, "Onlara gereken cezayı ben vereceğim. Sen şimdi silahı bırak" diyerek karşılık verdi.

Yaklaşım yirmi dakika süren ikna çabasının sonuç vermesi üzerine Serdar Ö.'nün yanına giden İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, kısa süren konuşmanın ardından şahsın elinden tüfeği alarak polis memurlarına verdi. Yapılan konuşmanın ardından sakinleşen Serdar Ö., ekip aracına bindirilerek doktor raporunun alınması için önce devlet hastanesine daha sonra da ifadesi için merkez polis karakoluna götürüldü.

Polisin olayla ilgili tahkikatı sürüyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri