Poljac penaltı kaçırdı, Kartal 3 puandan oldu

Bank Asya 1.Ligin 14.haftasında Adanaspora konuk olan Konyaspor, hedefi ilk 6 olan rakibiyle golsüz berabere kaldı.

Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz, 88.dakikada Poljac ile bir de penaltı atışından yararlanamazken, puanını 31’e çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın en önemli pozisyonu 88. dakikada gelişti.  Bu dakikada Poljac ceza sahası içerisinde Ersan tarafından düşürüldü. Hakem Koray Gençerler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Poljac’ın vuruşunda kaleci Zülküf penaltıyı kurtardı. Maçın kalan bölümlerinde sonuç değişmedi ve mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.


STAT: 5 Ocak
HAKEMLER: Koray Gençerler x, Mehmet Cem Hanoğlu xx, Cumhur Altay xx
ADANASPOR: Zülküf xxx, İzzet xx, Recep xx, Ersan x, Anıl xx, Metin x, Kbong xx (Dk. 80 İlhan x), Onur Acar xx (Dk. 72 Onur Demirtaş x), Rahman x, Mbilla xx, Emre x (Dk. 90 Sinan ?)
KONYASPOR: Recep xx, Ömer xx, Volkan xx,  Ahmet Görkem xx, Da Silva xx- Erdal xx, Mehmet Ayaz xx (Dk. 64 Vahit x), Yusuf xx, Poljac x (Dk. 90 Mehmet Şen),  Tayfun xx (Dk. 79 Ramazan x),  Eser xx.
SARI KARTLAR: Dk. 19 Ahmet Görkem, Dk. 89 Poljac (Konyaspor), Dk. 28 Onur Acar, Dk. 62 Ersan, Dk. 85 Onur Demirtaş) (Adanaspor)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri