Polisten Tepki: Suçlama Darbe, Mağduru Reza Zarrab

Yolsuzluk ve terör soruşturmalarında görev alan polislere yönelik operasyonun üçüncü dalgasında gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi. Reza Zarrab’ı gözaltına alan Başkomiser Mehmet Akif Üner çıkışta, “Suçlama darbe,...

Yolsuzluk ve terör soruşturmalarında görev alan polislere yönelik operasyonun üçüncü dalgasında gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi. Reza Zarrab’ı gözaltına alan Başkomiser Mehmet Akif Üner çıkışta, “Suçlama darbe, mağduru da Reza Zarrab soytarısı.” diye bağırdı.

Gözaltındaki polislerden bazıları öğleden sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen polislerden bazıları operasyona tepki gösterdi. Reza Zarrab’ı gözaltına alan Başkomiser Mehmet Akif Üner de sağlık kontrolünden geçirilenler arasındaydı. Üner, hastane çıkışı “Reza Zarrab soytarısına darbe yapan büro amiriyim. Başkomiser Mehmet Akif Üner. Suçlama darbe, mağduru da Reza Zarrab soytarısı.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri