Polisler Sağlık Kontrolünün Ardından Emniyete Getiriliyor

Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik ikinci operasyonda gözaltına alınan emniyet personeli, sağlık kontrollerinin ardından Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmeye başlandı.Gözaltına alınan polisler,...

Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik ikinci operasyonda gözaltına alınan emniyet personeli, sağlık kontrollerinin ardından Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmeye başlandı.

Gözaltına alınan polisler, önce sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada sağlık kontrolünden geçirilen polisler, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmeye başlandı. Şimdiye kadar gözaltına alınan 3 polisin emniyete sevki yapıldı. Polisler, basının görüntü alamayacağı arka kapılardan emniyete alınıyor.

İstanbul, Ankara, Van, Hakkari, Mardin, Batman, Diyarbakır, Şırnak, Bingöl, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa olmak üzere 14 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda toplam 33 kişinin gözaltına alındı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri