‘Polisler için ek gösterge düzeltilmeli’

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanı Sefer Atçeken, Polis teşkilatının kuruluşunun 178. Yılı nedeniyle emniyet mensuplarını tebrik etti.

Yazılı açıklama yapan Atçeken, “Aziz şehitlerimizi ve ahirette irtihal etmiş meslektaşlarımızı rahmetle ve dualarla anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Asrın felaketinin yaşandığı zaman diliminde buruk geçen polis bayramını çalışan ve emekli meslektaşlarımızla nice yıldönümlerinde sağlık ve huzurla kutlamak temennimizdir. Dernek ve STK olarak emekli mensuplarımızla çalışırken olduğu gibi ikinci hayatlarında da birlik ve beraberlik içinde mutlu ve acı günlerinde birliktelikleri devam ettirmektir” dedi.

ASKERLERİN HAKLARININ TAMAMI VERİLSİN

Hükümetin ek gösterge düzenlemesinde eksiklerin olduğunu ifade eden Sefer Atçeken, “Eksikliklerin düzeltileceğini umuyor, askeri personel emeklilerinin haklarının kısmen değil tamamının meslektaşlarımıza verileceği müjdesini bekliyoruz. Polis Haftası vesilesi ile yüreği meslektaş sevgisi ile dolu üyelerimizin gösterdikleri çaba ve çalışmaları kutlarım. Etkinliklerde ve her daim çalışmalarımıza desteğini esirgemeyen Sayın il Emniyet Müdürümüz Engin Dinç ve kıymeti mesai arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalar diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha bütün meslektaşımıza nice kutlanacak Polis Bayramlarına sevdikleriyle kavuşmaları dileğiyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri