Polisler Görevli Oldukları Sandıklarda Oylarını Kullanamadı

Afyonkarahisar’da polis memurlarının görevli bulundukları sandık başlarında oy kullanmalarına izin verilmedi. Polisler, dönüşümlü olarak amirlerinden aldıkları izinlerle seçim bölgelerine giderek oy kullanabildi. Afyonkarahisar’da sabah...

Afyonkarahisar’da polis memurlarının görevli bulundukları sandık başlarında oy kullanmalarına izin verilmedi. Polisler, dönüşümlü olarak amirlerinden aldıkları izinlerle seçim bölgelerine giderek oy kullanabildi.

Afyonkarahisar’da sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar, 12. cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Afyon merkezde 517 olmak üzere il genelinde bin 710 sandıkta toplam 491 bin 695 kişi sandık başına gidiyor. Oy verme işleminin devam ettiği il merkezinde herhangi bir aksaklık ve olumsuz bir duruma rastlanmazken, polis memurlarının sandık başında oy kullanmalarına izin verilmedi. Emniyet Müdürlüğünün daha önceden görevli polislerin listesinin İl Seçim Kuruluna bildirmediğinden, polislerin görev başında oy kullanmadığı belirtildi. Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu için Afyonkarahisar’da yaklaşık 491 bin 695 seçmen oy kullanacak. Merkezde ise 177 bin 658 vatandaş oy kullanacak. Oy kullanma işlemi, saat 17.00'de sona erecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri