Polisin Kovaladığı Hırsızlık Zanlıları Kaçamadı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler il merkezi ve ilçelerde çok sayıda hırsızlık olayına karışan 2 kişiyi yakaladı.Bugün Y.Ç. (17) ve S.Y. (34), Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan bir petrol istasyonuna yakıt almak için...

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler il merkezi ve ilçelerde çok sayıda hırsızlık olayına karışan 2 kişiyi yakaladı.

Bugün Y.Ç. (17) ve S.Y. (34), Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan bir petrol istasyonuna yakıt almak için gelen bir otomobile girerek değerli eşyalarını çalmak istedi. Araç sürücüsünün fark etmesi üzerine söz konusu şahıslar; 53 EE 911 plakalı otomobile binerek Nevşehir yönüne doğru kaçmaya başladı. Olayı haber verilen Avanos ilçe Jandarma ekipleri Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Aracı takibe alan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri Esentepe Mahallesi'nin dağlık alanına doğru gittiğini tespit etti. Ekiplerden kurtulmaya çalışan zanlılar başaramayacaklarını anlayınca aracı bırakarak yaya olarak kaçmayı denedi. Esentepe Mahallesi'nin üst kısımlarında bir apartmana girmeye çalışan zanlılar çevreyi kontrol eden Asayiş Şube ekipleri tarafından yakalandı.

Çok sayıda suçtan arandıkları öğrenilen zanlılar gerekli tahkikatın yapılması amacıyla Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri