Polis Merkezi'nin Karşısındaki İşyerini Soydular

Trabzon’da, ‘bu kadar da olmaz’ dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Polis merkezinin karşısındaki telefon bayisine gece yarısı kapıyı zorla açarak giren hırsızlar, yaklaşık 150 telefonu çalarak kayıplara karıştı. İş yeri sahiplerinin...

Trabzon’da, ‘bu kadar da olmaz’ dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Polis merkezinin karşısındaki telefon bayisine gece yarısı kapıyı zorla açarak giren hırsızlar, yaklaşık 150 telefonu çalarak kayıplara karıştı.

İş yeri sahiplerinin polis merkeziyle olan yakınlıklarına dayanarak ‘Burası hırsızlık yapılacak en son yerdir’ dediği hırsızlık vakası Of ilçesinde yaşandı. Atatürk Bulvarı üzerinde Osman Ayaz’a ait telefon bayisine önceki gün gece saat 02.00 civarlarında kapıyı levye ile zorla açarak giren kimliği belirsiz 2 kişi, yaklaşık 60 bin lira değerinde 150’ye yakın cep telefonunu alarak kaçtı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarına göre keşif için birkaç kez iş yerinin önüne gelip gittikleri anlaşılan şahıslar, zorla açtıkları kapıdan içeri giriyor. Yaklaşık 20 dakika içeride kalan hırsızlar, bir çantaya doldurdukları telefonlarla hızla olayın yerinden kaçıyor. Olayın, Polis Merkezi Amirliği’nin hemen karşısında yaşanması ise iş yeri sahiplerini şaşkına çevirmiş.

Soyulan iş yerinin hemen karşısında polis karakolunun bulunduğunu söyleyen Osman Ayaz, buna rağmen soygun olayının gerekleşmesine şaşırdıklarını söyledi. Karkol ile işyeri arasında görüntüyü kesecek bir engelin de bulunmadığını ifade eden Ayaz, aldıkları bilgiye göre, o saatlerde karakol önünde nöbet tutan polis olmadığını savundu. ‘Polis olsaydı görmemesi mümkün değildi’ diyen Ayaz, “Yetkililerin söylediğine göre o saatte Polis Merkezi’nde 3 görevli varmış. 2’si devriyeye gitmiş, kalan bir kişi de içeride telefonlara bakıyormuş.” dedi.

Olayı aydınlatmak için çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, 2 kişi oldukları anlaşılan hırsızların peşine düştü. Polis, olayı gerçekleştiren şahısları bulmak için yoğun şekilde çalışıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri