Polis, Kur'an Kursundaki Öğrencilere Trafik Kurallarını Anlattı

Eflani Emniyet Amirliği Trafik Bürosu ekipleri tarafından, camilerde açılan yaz Kur'an kursunda okuyan öğrencilere slayt gösterisi ile trafik kuralları eğitimi verildi.Emniyet Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın işbirliği...

Eflani Emniyet Amirliği Trafik Bürosu ekipleri tarafından, camilerde açılan yaz Kur'an kursunda okuyan öğrencilere slayt gösterisi ile trafik kuralları eğitimi verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın işbirliği ile yaz Kur'an kursu öğrencilerine trafik kuralları eğitimi verilmeye devam ediliyor. Sosyal sorumluluk 'Trafik Dedektifleri Projesi' kapsamında yaz Kur'an kursu öğrencilerine polis, trafik bilincinin artırılması amacıyla trafik sistemleri, yaya ve yolcuların uyması gereken trafik kuralları, güvenli yürüme ve karşıya geçiş yerleri, yolculuk sırasında emniyet kemeri takma, doğru koltuk seçimi, güvenli oyun yerleri gibi konularda eğitim verdi.

Trafik Polisi İbrahim Kum, trafik kazalarının ülkenin en önemli sorunu haline geldiğini, trafik kurallarının öğrencilere öğretilmesi ve onların da uyması, büyüklerine örnek olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Polis memuru Mehmet Resul Battal da “Kurum olarak amacımız trafik bilincinin bu yaşlardan itibaren oluşmasını sağlamak." dedi. Eğitimin ardından öğrencilere çikolata ikram edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri