Polis, Kapı Komşusu Öğretmeni Beylik Silahıyla Öldürdü

Rize’de, bir polis memuru tartıştığı kapı komşusu öğretmeni silahla vurarak öldürdü.İl merkezine bağlı Piriçelebi Mahallesi, Afet Konutları’nda meydana gelen olayda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de görevli polis memuru B.Ö.(35)...

Rize’de, bir polis memuru tartıştığı kapı komşusu öğretmeni silahla vurarak öldürdü.

İl merkezine bağlı Piriçelebi Mahallesi, Afet Konutları’nda meydana gelen olayda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de görevli polis memuru B.Ö.(35) ile Hasan Sağır Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan kapı komşusu öğretmen Özkan Şahin (32) arasında tartışma çıktı. Apartman koridorunda yaşanan ve nedeni henüz belirlenemeyen tartışmanın büyümesi üzerine B.Ö., silahla Şahin’i vurdu. Vücuduna 3 mermi isabet eden Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. B.Ö., olay yerine gelen meslektaşları tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın, evli ve iki çocuk babası B.Ö’nün, eşini Özkan Şahin ile birlikte görmesinden dolayı çıktığı iddia edildi. Hayatını kaybeden Şahin’in evli ve 1 çocuk babası olduğu, eşinin de 7 hamile olduğu öğrenildi. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri