Polis emeklilerinden geleneksel iftar

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanlığı geleneksel iftar programı düzenledi.

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanlığı geleneksel iftar programı düzenledi. Konya Polis Evindeki programa İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanı Sefer Atçeken, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Buğur ve aynı derneğin yardımcısı Hikmet Aker, şehit aileleri, polis emeklileri ve dernek üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan Emniyet Müdürü Engin Dinç, “Azîz şehitlerimizi ve ahirete intikal etmiş meslektaşlarımızı rahmetle anıyorum. Kahraman gazilerimize ve meslektaşlarıma sağlık ve afiyet diliyorum. Yaşlı emekli abilerimizi, meslektaşlarımızı burada görmekten mutluluk duydum. Böyle güzel programların yapılması için vesile olmaktan da gurur duyarım” dedi.

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanı Sefer Atçeken ise, "Asrın felaketinde Türk milleti tek vücut olmuş, Türk Polis teşkilatı ve emeklileri bu yaraların sarılmasında olağanüstü gayret sarf etmiştir. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin. Burada geleneksel iftar yemeğinde sizlerle buluşmaktan mutluyuz. İnşallah yeni etkinliklerle yine bir arada olacağız” diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri