Polis, Aldığı Önlemle Öfkeli Damadı Son Anda Engelledi

Kayseri’de aile içi geçimsizlik nedeniyle sorun yaşayan damat, kayınbabasının evine av tüfeği ile gitmek istedi. Polisin ikna çabalarına rağmen genç, elindeki silahı bırakmadı. Sıkıştırıldığı evden kaçarak eşinin babasının evine...

Kayseri’de aile içi geçimsizlik nedeniyle sorun yaşayan damat, kayınbabasının evine av tüfeği ile gitmek istedi. Polisin ikna çabalarına rağmen genç, elindeki silahı bırakmadı. Sıkıştırıldığı evden kaçarak eşinin babasının evine gitmeye kalkışan şahıs, polisin aldığı önlem sayesinde etkisiz hale getirildi. Polis, zor kullanarak şahsın elindeki silahı aldı ve yakaladı.

Caferbey Mahallesi Deliklitaş Sokak'ta meydana gelen olayda; G.Y., eşini darp ettiği ve bu nedenle eşinin babasının evine gittiği iddia ediliyor. Eşinin gelmemesinden dolayı sinirlendiği ve kayınbabası ile tartıştığı ifade edilen genç, av tüfeği ile eşinin ailesinin evine gitmek istedi. Olay yerine çağrılan polis, genci ikna etmek için çaba sarf etti. Kendisine de zarar vereceğini belirten genç ile uzun süre pazarlık yapıldı. Daha sonra yıkılmış binanın içinden çıkarak bir sokağa giden G.Y., polisin de baskısı üzerine bir eve girdi. Polisin uyarılarını dikkate almayan gencin etrafına zarar vermemesi için olay yerine gelen Özel Harekat ekipleri müdahalede bulunmak istedi. Son görüşmeler sonuç vermedi. Gencin babası ve yakınlarının da ikna çabaları sonuç vermedi. Polisin evin kapısında önlem aldığını gören şahıs, diğer evin avlusuna atlayarak binadan çıktı ve kayınbabasının evine gitmek istedi. Şahıs, önlem alan polis tarafından etkisiz hale getirildi. Elindeki av tüfeği alınan şahıs, yere yatırılarak kelepçe takıldı. Aile içi sorunları olduğu belirtilen gencin, bir suçtan aldığı suçtan dolayı yarı açık cezaevinde bulunduğu belirtildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri