Polat: Savunmamızla rakipleri durduruyoruz

Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Polat, Rönesans TED Ankara Kolejliler karşısında alınan galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Sezona kimsenin tahmin etmediği bir şekilde başladığımıza dikkat çeken Polat, “Hem basketbol otoritelerini hem de basketbola gönül veren izleyenleri şaşırtarak sezona iyi bir başlangıç yaptık. Elde ettiğimiz 3 maçlık galibiyet serisi bizim için önemli puanları beraberinde getirdi. Ankara’da iyi mücadele ederek hedef maçlarımızdan birini kazandık. Hem evimizde hem de deplasmanda gerçekten çok iyi savunma yaparak rakiplerimizi durdurmayı başarıyoruz. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ederken, basketbol ailesini de şaşırtmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.  

DARÜŞŞAFAKA MAÇ KAZANCI BAĞIŞLANACAK

Torku Konyaspor’un Spor Toto Basketbol Ligi’nin beşinci haftasında 15 Kasım Pazar günü saat 16:00’da Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Darüşşafaka Doğuş ile oynayacağı maçın tüm gelirini KİMSEV’e (Korunmaya Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklar Vakfı) bağışlanacak.

Ligde oynadığı 4 maçtan üçünü kazanarak sezona çok iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip Darüşşafka Doğuş ile oynayacağı beşinci hafta maçında değerli konukları olacak. Salondaki 50 koltuk KİMSEV’den gelecek misafirlere ayılırken, yönetim kurulu  ise geçen hafta yaptığı yönetim kurulu toplantısında bu maçın biletlerinin 5 TL’den satışa çıkmasına karar verdi ve bu özel organizasyon için katılımı arttırmayı hedefledi. Kulüp tarafından gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk projesinin bir parçası olmak isteyen basketbol severler, Torku Konyaspor Basketbol-Darüşşafaka Doğuş maçının biletlerini internet üzerinden alabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri