Polat Alemdar Azerileri Sevindirdi

Kurtlar Vadisi' dizisinde Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'ın yayınlanan son bölümünde Azerbaycan, Türkiye ilişkileri konusundaki sözleri Azerilerin büyük beğenisini kazandı.

Kurtlar Vadisi' dizisinde Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'ın yayınlanan son bölümünde Azerbaycan, Türkiye ilişkileri konusundaki sözleri Azerilerin büyük beğenisini kazandı. Polat'ın, "Azerbaycan'ı ne Azerbaycanlılar kimseye yedirir ne de biz buna izin veririz " ifadesi sosyal medyada büyük yankı buldu.
Azerbaycan'da geniş izleyici kitlesi olan Kurtlar Vadisi dizisinin dün yayınlanan bölümünde Polat Alemdarın ''Aksaçlılarla'' konuşmaları Azerileri hoşnut etti. Dizide Şaşmaz, "Azerbaycan'ı, ne Azerbaycanlılar kimseye yedirir ne de biz buna izin veririz. Bunun için gereken her riski alırız. Bizim küresel güç olmamız için milli güç unsurlarımızı ve kaynaklarımızı birleştirmemiz lazım" dedi. Bu sözlerden sonra sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Azeri izleyiciler , konuyu birde kendi aralarında tartıştılar. Söz konusu bölümde Azerbaycan'ın enerji ve doğal gaz konusunda Rusya'dan bağımsız politikalar oluşturulduğunu, İran emperyalizmine karşı oldukları gibi ifadeler sanal alemin en çok tartışılan başlıkları oldu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri