‘Point Meram’la nitelikli konutlar

Torunbey İnşaat tarafından temelleri atılan Point Meram projesinin tanıtımı yapıldı. Birçok iş insanı ve hekimin katıldığı davette kokteylin ardından sunuma geçilerek proje tanıtımı gerçekleştirildi.

Torunbey İnşaat tarafından temelleri atılan Point Meram projesinin tanıtımı yapıldı. Birçok iş insanı ve hekimin katıldığı davette kokteylin ardından sunuma geçilerek proje tanıtımı gerçekleştirildi.

Meram Gazze Caddesinin başlangıcında yer alan Point Meram 4 blok ve 192 dairesi ile seçkin yaşamlara ev sahipliği yapacak. “Yeniden başla!” sloganı ile tanıtılan proje Torunbey İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje sahibi Mehmet Üresin, Ser Mimarlıktan Serdar Ekizer ve Obje Mimarlıktan Onur Durusoy projeyi titizlikle yürütüyor. 

Proje lansmanı Dedeman Hotel Çatalhöyük Salonunda gerçekleşti. Tanıtım programına birçok hekim ve iş insanı katıldı. Proje ayrıntıları paylaşılan lansmanı Rahim Aladağ gerçekleştirdi. 

SPOR ALANLARI VE FERAH KONUTLAR

Tanıtım programında şu bilgiler verildi: “Point Meram projesi, hayatınıza istediğiniz aktiviteyi alabileceğiniz, güvenli bir alan oluşturabileceğiniz, güzel komşuluklar kurabileceğiniz ve eşsiz bir hayat süreceğiniz harika bir yaşam alanı olacaktır. 7/24 güvenlik, Mini golf alanı, futbol – basketbol sahası, fitness salonu, çocuklara özel kum oyun alanı ve yeşil alanlarla hayatınıza renk katarak yaşamınızı yeniden başlatacaktır. 200-250 metrekare olan dairelerde aydınlık, ferah ve konforlu yaşamlar sürmeniz amaçlanmıştır. Huzuru beraberinde getiren Point Meram’da edineceğiniz dostlar ve kuracağınız arkadaşlıklar size huzur verecek, mutlu sohbetlerinizin tek şahidi olacaktır.  Eşsiz lokasyonuyla zamanda kısa yolcuklar yaparak, ulaşmak istediğiniz her yere kolayca gidebilmeniz hedeflenmiştir.”

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri