Play Offta geri sayım başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta normal sezonu 2. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Play-Off maçlarının hazırlıklarını Antalyada sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonu 2. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Play-Off maçlarının hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Antalya Belek’e giderek Kaya Belek Otel’de kampa giren yeşil-beyazlılar, Play-Off maçlarının ilkinde Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Önümüzdeki pazartesi günün oynanacak olan zorla karşılaşmanın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdüren Şekerspor ilk maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Belek’e 27 futbolcusu ile eksiksiz giden yeşil-beyazlılarda, herhangi bir sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Konya Şekerspor’da sarı kart cezalıları Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner ve Sedat Yeşilkaya ligin son maçında Ofspor karşısında bu cezalarını tamamlamıştı. Bununla birlikte takımın moralli görüntüsü teknik heyeti sevindiriyor.

Spor Toto 2. Lig’de Play –Off heyecanı Pazar günü oynanacak Adana Demirspor Malatyaspor maçı ile başlayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak. Diğer maçların programı ise şu şekilde: 20.30 Bandırmaspor-Beypazarı Şekerspor 16 Mayıs Pazartesi: 17.00 Sakaryaspor-Konya Torku Şekerspor 20.30 Eyüpspor-Bugsaşspor 18 Mayıs Çarşamba: 19.00 Yarı final karşılaşması (Pazar gününün galipleri) 19 Mayıs Perşembe: 19.00 Yarı final karşılaşması (Pazartesi gününün galipleri) 22 Mayıs Pazar: 19.00 Final.

Önümüzdeki pazartesi günün oynanacak olan zorla karşılaşmanın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdüren Konya Torku Şekerspor’da oyuncular Play-Off maçlarında ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Kendimize güveniyoruz. Hedefimiz gecikmeli olarak da olsa ulaşacağız. Sezonun başından bu yana gerçekten zorlu bir mücadele verdik. Zaman zaman hedeften kopsak da, zirveyle aramızdaki fark açılsa da yarıştan hiç kopmadan yolumuza devam ettik. Sonucunda da ligi ikinci sırada bitirerek buralara kadar geldik. Zorlu bir yolun sonuna geldik artık. Uzun ve yorucu bir sezonun ardından artık emeklerimizin karşılığını alacağımız bir seriye geldik. Play-Off’lar her zaman zor olmuştur. İnşallah pazartesinden itibaren başlayacağımız seride galip gelerek kupaya ulaşacağız. Konya’ya kupayla dönmek istiyoruz.” diye konuştular

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Kadir Özcan ise, Belek kampında çok olumlu bir hava olduğunu söyledi. Futbolcularının morallerinin yerinde olduğunu kaydeden Özcan; “Başarıya inanmış bir ekibiz. Ligin son haftalarına kadar şampiyonluk yarışını sürdürdük ve hak etmediğimiz bir şekilde bu yarışı kanamadık. Bu durumun telafisini Play-Off maçlarında yapmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Eksiksiz bir kadro ile Antalya kampına başladık ve işler yolunda gidiyor. Tek hedefimiz Konya ve Şekerspor camiasının yüzünü ağartmak. Biz teknik ekip olarak bu konuda futbolcularımıza inanıyoruz. Hep birlikte arzu ettiğimiz başarıya ulaşmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri