Play-Off'a 4 kala

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 4 hafta kaldı kaldı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 4 hafta kaldı kaldı. 1. Lige çıkma mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sırasıyla Vestel, Final Gençlik, Darüşşafaka, Göztepe Basketbol ile oynayacak. Selçuk'ta hedef Play-Off'a kayıpsız girmek. Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off'a sayılı maçlar kala gösterdiği performansla umut vaadediyor. Halil Üner'in takımın başına geçmesinin ardından oynadığı 4 maçın üçünü kazanan ve sadece Maliye Milli Piyango'ya son saniye üçlüğü ile şanssız bir şekilde kaybeden Torku Selçuk Üniversitesi'nde yüzler gülüyor. Önceki hafta oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol maçında iyi bir performans gösteren sarı-mavililer 99 sayı atarak rakibi karşısında rahat bir galibiyet almıştı. Torku Selçuk Üniversitesi'nde hedef kalan bütün maçları kazanarak Play-Off'a moralli girmek. Hafta sonu Vestel deplasmanına çıkacak olan Torku Selçuk Üniversitesi bir sondaki hafta kendi evinde Final Gençlik'i ağırlayacak. Ligin son 2 haftasında Darüşşafaka ve Göztepe Basketbol maçlarına çıkacak olan temsilcimizin programında en zor maç Darüşşafaka maçı olarak dikkat çekiyor. Rakibi ile deplasmanda karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi bu maçı  alarak Play-Off'a rahat girmek istiyor.

BU HAFTA LİGDE ZOR MAÇLAR OYNANACAK

Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu Vestel deplasmanına çıkıyor. Play-Off bileti alabilmek için mücadele eden rakibi karşısında zor bir sınav verecek olan Torku Selçuk Üniversitesi şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin önemli maçlar oynayacağı haftada kaybetmek istemiyor. Ligin 31. Haftası'nda lider Mackolik Uşak Üniversitesi Bandırma Kırmızı ile oynayacak. Evinde başarılı sonuçlar alan Bandırma Kırmızı'nın lider Uşak Üniversitesi'ni zorlaması bekleniyor. Haftanın bir diğer önemli maçında ise Trabzonspor Basketbol ile Akhisar Belediyespor mücadele verecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ligin sonuna yaklaşırken Play-Off öncesi yabancı bir transferle kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Torku Selçuk Üniversitesi'nde transfer çalışmaları devam ediyor. Torku Selçuk Üniversitesi'nin transferden sorumlu heyeti transfer temaslarında bulunmak için İstanbul'da bulunuyor. Önemli bir kaç basketbolcu ile görüşüldüğünü açıklayan Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi bu haftaki Vestel maçına kadar transferi açıklamayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri