Play-off maçlarının tarihleri belli oldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk şansını kaybeden Torku Şekerspor Bank Asya şansını Play-Offlarda arayacak. 8 takımın mücadele edeceği zorlu maçlar 15-22 Mayıs tarihleri arasında Antalyad

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk şansını kaybeden Torku Şekerspor Bank Asya şansını Play-Off’larda arayacak. 8 takımın mücadele edeceği zorlu maçlar 15-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da oynanacak.  Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takım Play-Off maçları sonucunda belli olacak. Spor Toto 2. Lig Play-Off maçları, Beyaz Grubu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren takımlar ile Kırmızı Grup'un 2, 3, 4 ve 5'incilerinin katılımı ile toplam 8 takım arasında oynanacak. Eleme usulü ile oynanacak Play-Off maçları sonucunda finali kazanan ekip, Bank Asya Ligi’ne yükselecek. Konya Torku Şekerspor’un Bank Asya’ya yükselmesi halinde Konyaspor’un da küme düşmesi ile birlikte Bank Asya’daki Konya takımı sayısı 2’ye yükselecek. Kırmızı Grup’ta Şekerspor ile birlikte Play-Off maçlarına  Eyüpspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor katılacak. Beyaz Grup’tan ise Bandırmaspor, Bugsaşspor, Yeni Malatyaspor takımları katılacak. Bu gruptan gelecek son takım ise son hafta oynanacak karşılaşmalar sonrasında belli olacak. Beypazarı Şekerspor ile İskenderun Demir Çelikspor arasında 3 puanlık fark bulunuyor eki ekibin oynayacağı karşılaşmalar bu grupta Play-Off maçlarına katılacak son takımı belirleyecek. Beypazarı Şekerspor sahasında Play-Off’lara gitmeyi garantileyen Yeni Malatyaspor ile karşılaşırken İskenderun Demir Çelikspor ise küme düşme potasında yer alan Mardinspor’a konuk olacak. 

TORKU ŞEKERSPOR 3. TAKIM OLMAK İSTİYOR

Pazar günü gruptaki son maçını Ofspor ile deplasmanda oynayacak olan Torku Şekerspor’da hazırlıklar sürüyor.  Son maçta prestij mücadelesi verecek temsilcimizde Çanakkale maçı öncesinde sınırda bulunan Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner ve Sedat Yeşilkaya gördükleri sarı kartlarlar nedinyel bu maçta forma giyemeyecekler.  Ofspor karşılaşmasıyla bu cezalarını tamamlayacak olan oyuncular Play-Off maçlarına rahat bir şekilde gidecekler.  Konya Torku Şekerspor’un tecrübeli teknik adamı Kadir Özcan, Bank Asya’ya yükselen 3. takım olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Özcan, “ Zorlu bir lig maratonu yaşadık. Artık önümüzde yepyeni bir süreç var. Camia olarak bu sürece kilitlendik. Benimle birlikte buradaki herkes Bank Asya Ligine çıkmak istiyor. Çok iyi bir ekibe sahibiz. Play-Off maçlarında en iyi şekilde mücadele ederek hedefe ulaşmak istiyoruz. “ diye konuştu.

Konya Torku Şekerspor sezonun son maçı olan Ofspor karşılaşmasını 8 Mayıs Pazar günü oynayacak.   

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri