Play-off aşkına

Anadolu Selçukspor bugün deplasmanda Kocaeli Birlikspor'a konuk olacak. Saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi hakem Serdar Akkoçoğlu yönetecek.Yavru Kartal rakibini yenerek play-off iddiasını sürdürmek istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Konya'yı temsil eden Konya Anadolu Selçukspor ligin 31.hafta maçında deplasmanda Kocaeli Birlikspor'a konuk olacak. Alparslan Türkeş Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak.Maçı hakem  Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Akkoçoğlu'nun yardımcılıklarını; Fettah Yiğit ile Şenol Bektaş yapacak.

PUAN FARKI 1'E İNEBİLİR

Ligde oynadığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda konuk olacağı Kocaeli Birlikspor'u yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Anadolu Selçukspor, bugün Kocaeli Birlikspor'u yenmesi halinde aradaki puan farkını 1'ye indirecek ve play-off iddiasını güçlendirecek.

BUGÜN 4.RANDEVU

Anadolu Selçukspor ile Kocaeli Birlikspor bugün 4.kez karşı karşıya gelecek. İki ekibin mücadelesinde daha önce oynanan karşılaşmalarda Kocaeli Birlikspor'un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil-beyazlılar ile kırmızı-beyazlıların karşı karşıya geldiği 3 maçın ikisini Kocaeli Birlikspor kazanırken 1 maçı ise Anadolu Selçukspor kazandı. Sezonun ilk yarısında oynanan Anadolu Selçukspor – Kocaeli Birlikspor karşılaşmasını ise yeşil-siyahlılar 1-0 kazanmıştı.

5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Anadolu Selçukspor'un bugün konuk olacağı Kocaeli Birlikspor son haftalarda büyük bir düşüş içerisinde Yeşil-siyahlı ekip oynadığı son beş maçta 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Kocaeli Birlikspor sezonun 30.hafta maçında deplasmanda Amedspor’a 1-0 yenildi. Yeşil-siyahlı ekip Play-Off iddiasını devam ettirmek için Anadolu Selçukspor ile oynayacağı maça büyük önem veriyor. Yeşil-siyahlı ekip iç sahada oynadığı son maçta ise Kahramanmaraşspor’a 3-0 yenildi.

31.HAFTA MAÇLARI

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi ile kümede kalma mücadelesi devam ediyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmalar şöyle: "Sivas Belediyespor     - Amed Sportif Faaliyetler, Fatih Karagümrük - Büyükçekmece Tepecik, Keçiörengücü - Anadolu Üsküdar, Kocaeli Birlikspor -  Anadolu Selçukspor, Fethiyespor            - Zonguldak Kömürspor, BB Erzurumspor   - Hacettepe Spor

Pendikspor – Kahramanmaraşspor, Ofspor  - Nazilli Belediyespor, Bucaspor – İstanbulspor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri