Plastik kapakla tekerlekli sandalyesi oldu

Konyanın Ereğli ilçesinde, Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personelinin biriktirdiği plastik şişe kapağı ile 7 yaşındaki engelli kıza tekerlekli sandalye hediye edildi.
Konya’nın Ereğli ilçesinde, Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personelinin biriktirdiği plastik şişe kapağı ile 7 yaşındaki engelli kıza tekerlekli sandalye hediye edildi.
Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri nedeniyle, Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personelinin topladığı 300 kilogram plastik kapak sayesinde elde edilen tekerlekli sandalye 7 yaşındaki Kardelen Duru’ya törenle hediye edildi.
Okul Müdürü Şerafettin Çetin, “Kampanya sayesinde toplanan kapaklarla elde edilen tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi 7 yaşındaki kızımız Kardelen Duru'ya yaşamına birazcık da olsa kolaylık sağlayacağını düşünerek hediye ediyoruz. Kızımızın bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve başarılı bir ömür geçirmesini diliyorum” dedi.
Kardelen Duru’nun ailesi hediye için teşekkür etti. Baba Bilal Duru, “Kardelenlere destek olunsun, yaşama tutunsunlar. Bize uzatılan yardım eline teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür kampanyalarla ihtiyaç sahibi insanların yüzleri güler” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri