Planlar 3 puana

Yarın Beşiktaş ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, Tatlıcak tesisleri basına ve taraftara kapatıldı. Kartal'da tek düşünce maçı kazanıp rahatlamak

Torku Konyaspor’da, bir yandan Beşiktaş maçı hazırlıkları sürerken, diğer taraftan Profesyonel Disiplin kurulunun vereceği karar merakla beklenmekte. Son 3 hafta da bir galibiyet ve iki beraberlikle 5 puan alarak ligde kalma umutlarını artıran Torku Konyaspor'da, Beşiktaş maçı planları da 3 puan üzerine yapılıyor. Dün, basın ve taraftarlara kapalı olarak çalışan Kartallar, bugün de basın ve taraftarlara kapalı gerçekleştirilecek taktik antrenmanında Beşiktaş maçının provasını yapacaklar ve akşam da tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da, Cuma akşamı oynanacak Beşiktaş maçı öncesi eksik yok. Moral iyi. Tüm camia galibiyet için kenetlendi. Maçın biletleri, Profesyonel Disiplin Kurulunun vereceği karara göre Cuma günü sabah Atatürk stadı gişelerinden satışa çıkartılacak. Disiplin Kurulu, Torku Konyaspor’a seyircisiz oynama cezası vermesi halinde maçı bayan ve 12 yaşından küçük çocuklar izleyebilecekler.  

HAKEM: ÇAĞATAY ŞAHAN
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'un yarın saat 20.00'de karşı karşıya geleceği Beşiktaş maçının hakemi açıklandı. Şehrimizde oynanacak olan bu zorlu karşılaşmayı Çağatay şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Muharrem Gürses yaparken,  Asım Yusuf Öz dördüncü, Hakan Ceylan beşinci,  Özgür Çeliker  ise altıncı hakem olarak görev yapacak. Spor Toto Süper Lig'de 29.haftanın maçları ve yönetecek hakemler şöyle: Cumartesi günü saat 13:30 Kasımpaşa A.Ş.-Bursaspor maçını Ali Palabıyık, saat 16:00 Karabükspor-Akhisar maçını Fırat Aydınus, saat 19:00 Sivasspor-Galatasaray maçını Mustafa İlker Coşkun, yine saat 19:00'da oynanacak Kayserispor-Rizespor maçını Yunus Yıldırım yönetecek. Pazar günü saat 13.30'da  oynanacak olan  Gençlerbirliği-Kayseri Erciyesspor maçını Barış Şimşek, saat 16:00'da oynanacak  Eskişehirspor-Trabzonspor maçını Volkan Bayarslan ve saat 19.00'da oynanacak Fenerbahçe-MP Antalyaspor mücadelesini ise  Süleyman Abay yönetecek. Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak olan Elazığspor-Gaziantepspor karşılaşmasında ise  Tolga Özkalfa düdük çalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri