Plakasız, Beyaz Renkli Bir Araçtan Açılan Ateşle Öldürülmüş

Bingöl'de öldürülen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) üyesi Fethi Yalçın'a (35) beyaz renkli, plakasız bir araçtan ateş açıldığı öğrenildi. Bingöl’ün Karlıova ilçesi Kale Mahallesi'nde yaşayan Fethi Yalçın'a saat 08.00'de yanına yaklaşan...

Bingöl'de öldürülen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) üyesi Fethi Yalçın'a (35) beyaz renkli, plakasız bir araçtan ateş açıldığı öğrenildi.

Bingöl’ün Karlıova ilçesi Kale Mahallesi'nde yaşayan Fethi Yalçın'a saat 08.00'de yanına yaklaşan bir araç içerisinden ateş açılmıştı. Vücuduna 11 kurşun isabet ettiği belirtilen Yalçın olay yerinde yaşamını yitirmişti. Yalçın’ın cenazesine Malatya Adli Tıp Kurumu Başkanlığında otopsi yapıldı. Otopsi işleminin ardından yakınları tarafından adli tıptan alınan Yalçın’ın cenazesi Bingöl’ün Karlıova ilçesinde toprağa verildi. İlçe mezarlığında toprağa verilen Yalçın’ın cenazesine yakınları ve çok sayıda partili katıldı.

4 çocuk babası olduğu belirtilen Yalçın’ın bir yurtta aşçı olarak görev yaptığı, saldırının beyaz renkli ve plakası bulunmayan bir araçtan gerçekleştirildiği öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri