PKK’nın çekilme kararına AK Parti’den ilk yorum

Murat Karayılan, PKK’nın 8 Mayıs’tan itibaren kademeli olarak çekileceğini açıkladı. PKK’nın çekilme kararına AK Parti’den ilk yorum AK Parti Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı’dan geldi.

PKK’nın çekilme kararına AK Parti’den ilk yorum! Kandil'deki terörist başı Murat Karayılan PKK'nın çekilmesi ile ilgili açıklamayı yaptı. Murat Karayılan, PKK’nın 8 Mayıs tarihinden itibaren kademeli olarak geldikleri gibi çekileceklerini söyledi. Bu açıklamanın ardından AK Parti’den ilk açıklamayı yapan, AK Parti Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, ‘Bundan sonra silahların değil dost ellerin birbirini tutması konuşulacaktır’ dedi.

Meclis’te gazetecilerin PKK’nın çekilme kararı ile ilgili değerlendirmesini sorması üzerine AK Partili Ayşe Nur Bahçekapılı, "Çözüm sürecinin içindeyiz. Hassas bir dönemdeyiz. Herkesin konuşmasına, ağzından çıkan her kelimeye dikkat etmesi gerekir. Çekilme de oluyorsa buna sevinmekten başka bir şey gelmez elimizden. Bundan sonra silahların değil dost ellerin birbirini tutması konuşulacaktır." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri