Pires: Yemekler Acı Ama Hindistan Harika Bir Ülke

Hindistan Süper Lig takımlarından FC Goa ile anlaşan Robert Pires dün akşam saatlerinde Hindistan’a geldi. 40 yaşındaki orta saha oyuncusunu takım yöneticileri ve taraftarlar sıcak bir şekilde karşıladı.FC Goa takımının bugün düzenledği...

Hindistan Süper Lig takımlarından FC Goa ile anlaşan Robert Pires dün akşam saatlerinde Hindistan’a geldi. 40 yaşındaki orta saha oyuncusunu takım yöneticileri ve taraftarlar sıcak bir şekilde karşıladı.

FC Goa takımının bugün düzenledği konferansa kulüp Başkanı Virah Kohli, Teknik Direktör Arthur Zico ile birlikte davetli misafirler katıldı. Konferansta konuşan Pires, "Hindistan harika bir ülke. Burada olmaktan mutluyum. Akşamki karşılama çok güzeldi." dedi.

Gülerek yemeklerin acı olduğunu ifade eden Pires, "Sabırsızlıkla futbolu bekliyorum. Hala kendimi iyi hissediyorum ve o yüzden geldim. Antremanlarımı Arsenal kulübüyle yapıyordum. Wenger’le aram çok iyidir. Herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Hindistan’ın ünlü kriket oyuncusu hem de külüp Başkanı Virah Kohli genç hintliler uluslararası futbolcularla beraber oynaması onlar için süper şans olacağını belirtti. Kohli, Hindistan’ın futbolda başarılı olmasını istediğinide dile getirdi.

FC Goa teknik direktörü Zico ise yaptığı açıklamada, "Beni Hindistan Süper Ligi’nin bir parçası yapan FC Goa kulübüne minnettarım. Bu lig kesinlikle yükselerek güzel futbol ortaya çıkacak ve iyi oyuncular yetişecek." dedi.

Bir milyar 200 milyondan fazla nüfusa sahip Hindistan, bu sene futbola yatırım yaptı. Hindistan Süper Ligi, kalitesini gittikçe yükseltmeye devam ediyor. Ünlü yabancı futbolcu transferleri yapan takımlar, hazırlıklarını sürdürüyor.

Dünyada ismini duyuran yabancı oyuncuların Hintli futbolseverlere ve Hindistan Ligi’ne katkı sağlaması bekleniyor. 8 takımdan oluşan Hindistan Süper Ligi 10 hafta devam edecek. Lig, 12 Ekim’de başlayıp 20 Aralık’da sona erecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri