Pinmaks’tan teknoloji hamlesi

Ocak ayı itibariyle Büsan Özel Organize Sanayii Bölgesi’nde yer alan Konya Ticaret Merkezi’nde faaliyetine başlayan Pinmaks Makine Aksesuarları makine sektöründe önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor

2015 yılında hizmete başlayan Pinyon Makine Ekipmanları sektörün öncü isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Pinyon Makine Ekipmanları yan kuruluşu olarak Ocak ayında Büsan Özel Organize Sanayii Bölgesi’nde Yer alan Konya Ticaret Merkezi’nde (KTM) hizmete giren Pinmaks Makine ekipmanları üstün kalite anlayışı ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kalite anlayışından ödün vermiyor. Pinmaks yenilikçi anlayışı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörün öncü isimleri arasında yer almayı hedefliyor

SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMALARI ARASINDA YER ALMAK İSTİYORUZ

Pinmaks Makine Ekipmanları hakkında bilgi veren firma sorumlusu Hüseyin Yıldızhan, “Ocak ayı itibariyle Büsan Özel Organize Sanayii Bölgesi’nde faaliyete başladık. Pinmaks Makine Aksesuarları makine sektöründe bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.

Makine mobilya ve metal eşya sektöründe kullanılan kulp menteşe ayak teker gibi aksesuarlarını müşteriyle buluşturmayı hedeflemektedir. Doğru ürün kaliteli tedarik anlayışıyla çıktığımız bu yolda Konya sanayisine hizmet etmenin heyecanını taşıyoruz. 2015 yılından bu yana sektöre hizmet veren Pinyon makine ekipmanları firmasının yan kuruluşu olan Pinmaks makine estetiği ve aksesuarları alanında daha profesyonel bir bakış açısına sahip olacaktır. Plastik metal ve paslanmaz metal ürünlerin tedariki ile Konya’da üretilen makineleri değer katma hedefi ve heyecanı içerisindeyiz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Makine endüstrisi için katma değerli çözümler sunan, teknolojik gelişmelere hızla ayak uyduran, kullanıcı memnuniyetini önceleyerek hizmet ağını tüm Türkiye’ye yayan ve marka değeri olan bir firma olmak istediklerini belirten Pinmaks Makine Ekipmanları Sorumlusu Hüseyin Yılıdızhan, “Özel fikirler, yenilikçi çözümler” diyerek çıktığımız bu yolda müşteri memnuniyeti odaklı, rekabetçi ve yenilikçi bir politika izleyerek, evrensel kalite standartlarında ürün ve hizmet sunmaya gayret edeceğiz. Çıktığımız bu yolda müşteri memnuniyeti odaklı, rekabetçi ve yenilikçi bir politika izleyerek, evrensel kalite standartlarında ürün ve hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri