Perakende Treni Konyadaki tüketicilerle buluşuyor

Firmaların tüketicileri ile yepyeni bir ortamda bir araya gelme fırsatı buluyor. 7 30 Eylül tarihleri arasında yedi şehri dolaşacak olan Perakende Treni, perakendeciler ve tüketicilerini ilk kez far

Firmaların tüketicileri ile yepyeni bir ortamda bir araya gelme fırsatı buluyor. 7 – 30 Eylül tarihleri arasında yedi şehri dolaşacak olan Perakende Treni, perakendeciler ve tüketicilerini ilk kez farklı bir mecra ile buluşturuyor.

 

11 – 13 Eylül tarihlerinde markaları Konyalı tüketicilerle buluşturmaya hazırlanan trenin perakendecilik hakkında yeniliklerin yanı sıra çeşitli etkinlikleri de tüketiciler ile paylaşıldığını söyleyen Perakende Treni Eş Direktörü Belgin Özkay, “’Yaratıcı Mecralar’ ve ‘Satış Noktası’ dergisi ortak girişimi olan ‘Perakende Treni’ perakendecilik üzerine bilgi ve tecrübe aktarımlarının sadece perakendeciler arasında kalmasını engelleyerek tüketicilerle paylaşmak ve önde gelen markaların katılımıyla genelde İstanbul merkezli olarak gerçekleştirilen sektör buluşmalarını Anadolu’ya ulaştırmak amacıyla yola çıktı. Perakende Treni’nin sponsorları olan Dove (Unilever), Migros, Nestle, Türk Ekonomi Bankası ve Yataş, Anadolu’daki tüketicilerine bu yeni organizasyon ile birebir ulaşarak, hem tüketicileri daha yakından tanıma olanağı bulacak hem de sektörlerindeki yeniliklerin farklı bir ortamda sunulmasına öncü olacaklar. 13 vagonluk özel bir tren olan ‘Perakende Treni’nde, kentlerin perakende potansiyellerinin masaya yatırıldığı önemli mini zirvelerle birlikte vagon sponsoru firmaların yapacakları etkinliklerin yanı sıra konserler, çocuk aktiviteleri, kadın aktiviteleri, konferanslar, ödüllü yarışmalar ve ünlü buluşmaları gibi çeşitli etkinliklerin de gerçekleştiriliyor” dedi. 

 

MEHMET ALİ ÖZYER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri