Perakende Treni 11 Eylülde Konyada

Perakende sektöründe liderliğin vazgeçilmez koşullarından biri olan yenilikçilik ve farklılık, farklılığıyla öne çıkan Perakende Treni ile tüketiciyle buluşuyor.

Perakende sektöründe liderliğin vazgeçilmez koşullarından biri olan yenilikçilik ve farklılık, farklılığıyla öne çıkan “Perakende Treni” ile tüketiciyle buluşuyor. 7-30 Eylül tarihlerinde markaları tüketiciyle buluşturmaya hazırlanan “Perakende Treni”, perakendecilik hakkındaki yeniliklerin yanı sıra çeşitli etkinlikleri de tüketicilerle paylaşacak.

 

Yaratıcı Mecralar ve Satış Noktası dergisinin ortak girişimi olan Perakende Treni, perakendecilik üzerine bilgi ve tecrübe aktarımlarının sadece perakendeciler arasında kalmasını engelleyerek tüketicilerle paylaşmak ve önde gelen markaların katılımıyla genelde İstanbul merkezli olarak gerçekleştirilen sektör buluşmalarını Anadolu’ya ulaştırmak amacıyla yola çıkıyor.

 

7 Eylül’de İstanbul Haydarpaşa Garı’ndan yolculuğuna başlayacak olan Perakende Treni, 24 günlük seyahati sırasında sırasıyla, 8 -10 Eylül tarihlerinde Eskişehir’i, 11 - 13 Eylül tarihlerinde Konya’yı, 14 - 16 Eylül tarihleri arasında Adana’yı, 17 - 19 Eylül’de Gaziantep’i, 20 - 22 Eylül tarihlerinde Kayseri’yi ve 23 - 26 Eylül tarihleri arasında Ankara’yı ziyaret ettikten sonra 27 - 30 Eylül’de yeniden İstanbul’da olacak.

 

Perakende Treni’nin vagon sponsorları olan Dove (Unilever), Migros, Nestle, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ve Yataş, Anadolu’daki tüketicilerine bu yeni organizasyon ile birebir ulaşarak, hem tüketicileri daha yakından tanıma olanağı bulacak hem de sektörlerindeki yeniliklerin farklı bir ortamda sunulmasına öncü olacaklar. Tüketiciler, Hürriyet’in Basın Sponsorluğunu, Localtime’ın Yerel Medya Sponsorluğunu yaptığı Perakende Treni’nde Türkiye’nin lider firmalarının en güncel yeniliklerini bol eğlenceli ve sürpriz hediyelerle dolu bir ortamda tanıma fırsatı bulacaklar.

 

13 vagonluk özel bir tren olan Perakende Treni’nde, kentlerin perakende potansiyellerinin masaya yatırılacağı önemli mini-zirvelerle birlikte vagon sponsoru lider firmaların yapacakları etkinliklerin yanı sıra konserler, çocuk aktiviteleri, kadın aktiviteleri, konferanslar, ödüllü yarışmalar ve ünlü buluşmaları gibi çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.

 

Perakende Treni ile ilgili detaylı bilgilere, www.perakendetreni.com web sitesinden ulaşılabiliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri