'Pembe Aslında Siyahtır' İle Uyuşturucunun Zararları Anlatıldı

Kırşehir Belediyesi tarafından Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda ilköğretim öğrencilerine yönelik uyuşturucunun olumsuz etkilerini konu edinen tiyatro gösterisi sergilendi. Gösteriye Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman...

Kırşehir Belediyesi tarafından Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda ilköğretim öğrencilerine yönelik uyuşturucunun olumsuz etkilerini konu edinen tiyatro gösterisi sergilendi. Gösteriye Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Kırşehir Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

    Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Pembe Aslında Siyahtır' adlı tiyatro gösterisi uyuşturucunun topluma aileye ve bireye olan olumsuz etkileri konu alındı. Tiyatro oyununda fakir bir ailenin oğlu ile zengin bir aile kızının düştüğü kötü durum sergilendi. Oyunda zengin ailenin çocuğuna olan ilgisizliği, fakir ailenin çocuğunun ise kötü alışkanlıklara özenmesi ve merak etmesi ve bu durum sonucunda ailesine yaptığı eziyetler canlandırıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri