Pelin Batu'dan Fatih'e büyük hakaret

Son günlerde Osmanlı'ya ve Osmanlı üzerinden ecdada hakaret edip gündeme gelmek isteyen medya maymunlarına bir yenisi daha eklendi!

Habertürk Tv'de Pelin Çift'in sunduğu 'Öteki Gündem' programına konuk olan yazar Pelin Batu, Drakula "Kazıklı Voyvoda"nın konusunun tartışıldığı sırada Fatih Sultan Mehmet hakkında hakarete varan söylemlerde bulundu!

Batı dünyasının korku kavramları değerlendirilirken asıl konu bu kavramların Türkler ve Müslümanlarla nasıl özdeşleştiği üzerineydi. Drakula'nın kardeşi Yakışıklı Radu'dan bahsedilirken konuya dair konuşan Batu, Radu'dan "Dedikodulara sebep veren Radu" diye bahsedince, Pelin Çift'in "Ne gibi dedikodular?" sorusuna muhatap kaldı. Bu sorunun ardından da ağzındaki baklayı çıkardı.

''RADU'NUN FATİH'LE İLİŞKİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLİR''

Zaman zaman ilginç çıkışlarıyla gündem oluşturan Batu, "Fatih ile ilişkisi olduğu iddia edilen Radu, ama kaynaklarda rastlanmamakla beraber böyle dedikoduların olduğu bir kişi" ifadelerini kullanınca Pelin Çift de konunun üzerine gitti ve Batu'nun bahsettiği kaynakların nerede olduğunu sordu. Köşeye sıkışan Batu, verecek cevap bulamayınca biraz evvelki 'kaynak' iddialarından vazgeçerek bunların dedikodu olduğunu itiraf etti.

İŞTE PELİN BATU'NUN SON SÖZLERİ

"Tabii ki değişik kaynaklarda daha sonra ortaya çıkmış dedikodular. Şimdi insanlar tarihi karakterlerle ilgili böyle şeyler söylenince çok infial yaratıyor. Dikkatli konuşmak lazım. Tabii ki bu dedikodular Fatih'ten sonra üretilmiş hikayeler"


Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri